@ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ «ΛΑΟΣ»,ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ,ΣΤΙΣ 28/10(μέρα αντίστασης στον ναζισμό)

@Η  «ΑΠΟΨΗ» ΣΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙ  ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

  
                                 «ο παλιός Κόσμος πεθαίνει
                                  ο νέος αργεί να γεννηθεί
                                  και μέσα στο λυκόφως εμφανίζονται
                                  τα τέρατα»
                                                  Αντόνιο Γκράμσι

H αλήθεια είναι ότι έχουμε παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια αρκετό κενό χώρο σε Μισάνθρωπους,Παλιάνθρωπους και Απάνθρωπους όπως ο «πρόεδρος» του «ΛΑΟΣ»  Γιώργος Καρατζαφέρης . Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ιδεοληπτική  ταύτιση από την πλευρά μας του φασισμού με τον πατριωτισμό πού έφθασε πολλές φορές στο  κάψιμο της ελληνικής σημαίας ,μιας ηλίθιας και άστοχης κίνησης που θυμώνει τους πραγματικούς πατριώτες και αντιφασίστες, που εμποδίζει το ξεπέρασμα του εθνικισμού και κόβει την «γέφυρα» της  μετάβασης από τον πατριωτισμό στον διεθνισμό, δίνοντας έδαφος στις ορέξεις του Κτήνους που αναδιπλώνεται επικίνδυνα από την Βραζιλία του Μπολσονάρο μέχρι την Ευρώπη του Σαλβίνι και της Λεπέν! Οφείλεται και στην απουσία  της  ανοιχτής καταδίκης   της Αριστεράς και του Αναρχισμού γεγονότων που  αμαυρώνουν το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα των χιλιάδων εξαθλιωμένων που έχουν εγκλωβισθεί στην  χώρα μας (από τις συμφωνίες της  Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης των Τεράτων) και κυκλοφορούν σαν σκιές στους «κακόφημους» δρόμους,στην «Μόρια» και στα «κέντρα φιλοξενίας»,εύκολη  «λεία»  κατά καιρούς για τους νεοφασίστες και τις «αγανακτισμένες» ορδές των μισανθρώπων. Οι δολοφονίες του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στις 10/5/2011 στην Γ΄Σεπτεμβρίου, η κακοποίηση της 16χρονης Μυρτώς στην Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 22/7/2012, η δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα στον λόφο του Φιλοπάππου το περασμένο καλοκαίρι από μετανάστες(που δεν είναι σε καμία περίπτωση «αδέρφια μας» και δεν τους αξίζει καμία αλληλεγγύη),οι επιλεκτικές μας ευαισθησίες για τον Φόνο και την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής  που ορίζει αυθαίρετα και ψευδεπίγραφα  το «επαναστατικό δίκαιο»  τον ένοπλο φαιοκόκκινο φασισμό  ως «πρότυπο αγώνα» (δολοφονίες Μπακογιάννη,Αμανατίδη, Νεκτάριου Σάββα, Βασιλάκη, Σωκράτη Γκιόλια , των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο κλπ), γονιμοποίησαν την  καρκινογέννεση  της κοινωνικής αφασίας,του κανιβαλισμού και την νεκρανάσταση του Κτήνους που εκπροσωπούν  μισάνθρωποι σαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Οι επιλεκτικές ευαισθησίες από την μία ,όπως και ο παραλογισμός των γενικεύσεων («όλοι το ίδιο είναι…») από την άλλη,μέσα σε μια κοινωνία που «διασκεδάζει» στο αδιέξοδο,παραιτημένη από κάθε αναζήτηση και αμφισβήτηση,παραδομένη στην σιωπή και στην κατανάλωση,αυτές οι δύο «αλήθειες» όταν συναντιούνται είναι το καλύτερο «λίπασμα» για την Λερναία ΄Υδρα του Φασισμού! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης,για παράδειγμα, είναι γνήσιο τέκνο και υπηρέτης  αυτής της Λερναίας ΄Υδρας και της προσφέρει τα πάντα για να μείνει η Τυραννία της ζωντανή!
Μετά τον εγκωμιασμό των τραμπουκισμού και ξυλοδαρμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από φασίστες πού προβόκαραν την συγκέντρωση της Ποντιακής κοινότητας, σειρά είχε να περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη(του Καρατζαφέρη εν προκειμένω…),ο τσακισμένος από κλωτσιές  των δύο τραμπούκων «επιχειρηματιών σε άμυνα» ,Ζαχαρίας Κωστόπουλος.

«Πρόεδρε» Καρατζαφέρη, δύο λόγια για την «υγιή σου κοινωνία»(να την «χαίρεσαι»…)!
Δεν είχε στεγνώσει το αίμα  στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος, δεν είχε «φύγει» η ψυχή από το παγωμένο νεκρό κορμί και οι εμμονές σου φανατισμένε κυνηγέ  των κομμουνιστών,των Εβραίων και της «δικτατορίας των gay», ξέρασαν  άλλη μια διακήρυξη Μίσους για το «θύμα με τα κουσούρια» που για  κακή του τύχη ανήκει στην «κατηγορία των μιασμάτων» και όχι στους νοσταλγούς του ΕΔΕΣ και της 4ης Αυγούστου!
Για μέρες χλεύαζες, διακωμωδούσες  και ειρωνευόσουν με  ακραίους χαρακτηρισμούς και χυδαιότητες  που βαφτίζεις   «λόγο» και  «γνώμη»,  μέσα από την ασυλία της τηλεοπτικής  συχνότητας  που διευθύνεις («art tv»), την μορφή,την αμφίεση  και τις επιλογές του Ζακ και των όποιων Ζακ.
«Αυτό το πράγμα» που «μπουκάρησε να ληστέψει» (για να χρησιμοποιήσω κάτι από τις «απόψεις»  σου για τον νεκρό που δεν ήταν ο «αδίστακτος κακοποιός»  με το καλάσνικοφ και την κουκούλα) ήταν άνθρωπος  παγιδευμένος  και αδύναμος που ακόμη και να είχε την πρόθεση να κλέψει, η αυτοδικία και η εξόντωσή του από το «λαϊκό δικαστήριο»   της  τιμωρίας μέχρι θανάτου και της απάθειας του πλήθους(εκτός Από έναν, υπέροχο έναν  που παρενέβη στο μαρτύριο του βασανισμού του Κωστόπουλου) να παρακολουθούν τον αργό θάνατο του άλλου, είναι  το πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ!
ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ  που συγκαλύπτεις, υποστηρίζεις και καθαγιάζεις στο όνομα της «προστασίας του πολίτη» και της «κοινωνικής Ασφάλειας»!
Δικαιολόγησες την αυτοδικία εναντίον του, ενθάρρυνες και προέτρεψες  το «κοινό αίσθημα» να προσφεύγει στην τακτική του στιγματισμού και της απομόνωσης όσων φυτοζωούν στο περιθώριο, όσων  «προκαλούν» με την ιδιαιτερότητά τους!
Γέμιζε το στόμα σου χαρά και ηδονή να τον προσφωνείς προσβλητικά,δεν χόρταινες να τον  αποκαλείς ξανά και ξανά  «οροθετική τσούλα» εκμεταλλευόμενος τον αυτοπροσδιορισμό που είχε κάνει ο ίδιος δημόσια σε συνέντευξή του! Αν ήσουν άνθρωπος και είχες «κάτι» από ευγένεια επάνω σου(που να την βρείς αλήθεια,την έχουν οι άλλοι οι ομοϊδεάτες σου οι φασίστες για να την βρείς κι εσύ?...) θα έκανες χρήση του ονόματός του και όχι χρήση του αυτοπροσδιορισμού του από την ανάποδη(σκόπιμα ,για να τον «ξεφωνίσεις»  και να τον μειώσεις) έτσι όπως σε βολεύει σίχαμα του φασισμού!!!
Η υπαρξιακή σου αθλιότητα  και  κατρακύλα  προχώρησε μέχρι το αίσχος της  «τηλεφωνικής δημοσκόπησης»,ένα «γκάλοπ» ντροπής με 2 ευρώ κέρδος την κλήση(«το τερπνόν μετά του ωφελίμου»,κανάλι και Γκαιμπελική προπαγάνδα μαζί χέρι-χέρι με τον αδόλφο Καρατζαφέρη…) αν συμφωνεί το «φιλοθέαμο κοινό» με την «ηρωποίηση» του Ζακ Κωστόπουλου.
Κι αυτό γιατί η παθογένεια της φαντασίωσής σου και ο ναρκισσισμός σου θέλει  οπωσδήποτε  να προβάλλει και να πείσει τον «σοκαρισμένο» και «παγωμένο» τηλεθεατή  πώς οι χιλιάδες άνθρωποι που διαμαρτυρήθηκαν και κινητοποιήθηκαν για τον δολοφονημένο   κινούνται από «ίδιον όφελος»,έχουν «ύποπτες επιδιώξεις»  και έχουν ανάγκη από νεκρούς ήρωες για να υπάρξουν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αρνούνται να σιωπήσουν και να δείξουν ανοχή στην  επέλαση του Κτήνους!!!
Είσαι βαριά άρρωστος Καρατζαφέρη!!!Οι χιλιάδες που ξεσηκώθηκαν εκείνες τις μέρες αντικρύζοντας αυτό το αίσχος θέλησαν  να απαντήσουν «Ως Εδώ» στην φασιστική αλητεία που εκπροσωπείς εσύ και τα ζόμπι της ακροδεξιάς που «βασιλεύετε» ως μονόφθαλμοι και «σωτήρες» μέσα στην παρακμή της  ελληνικής καθημερινότητας,της ιστορικής άγνοιας και του πολιτιστικού μεσαίωνα που ισοπεδώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!
«Τα κουσούρια του τον οδήγησαν εκεί,20 χρόνων είχε aids» ξεστόμισε η ξεδιάντροπη, μισάνθρωπη και απάνθρωπη λαλιά σου πίσω από το γυάλινο χαζοκούτι  χαϊδεύοντας τα συντηρητικά αντανακλαστικά του «μέσου νου» που τον θέλει να τον έχει η ακροδεξιά σου σκλάβο, αποβλακωμένο,οπαδό  και  θεατή της αρένας της  Παράστασης του Αίματος και του Λιντσαρίσματος, ομοφοβικό, ξενοφοβικό,απαθή,αδιάφορο, ναρκωμένο  κλειδωμένο μυαλό στην  εθνοκεντρική αντίληψη της  πορείας του Κόσμου που την πλήρωσε ακριβά με εκατόμβες θυμάτων, πισωγυρίσματα  και τεράστιες τραγωδίες(και μυαλό δεν «έβαλε»…)!
Πάντα δειλός ,ανέντιμος και ανήθικος κρύβεις την ακροδεξιά σου και την σβάστικα που προσκυνάς  πίσω από την κουρτίνα της «καθαρόαιμης Δεξιάς»  που ισχυρίζεσαι  τάχα  πώς «ανήκεις». Οι μισάνθρωποι σαν και εσένα δεν ανήκουν πουθενά ,παρά μόνο στον τυχοδιωκτισμό,στον ατομικισμό και στην αποκτήνωση!
΄Εχεις  μεγάλη Ευθύνη γιατί από τον Σεπτέμβρη του 2000 άνοιξες με το φασιστικό σου μόρφωμα ,τον «ΛΑΟΣ»,  την πύλη της εισόδου όχι μόνο στον Χρυσαυγιτισμό, αλλά και σε όλα τα  υπόλοιπα εθνικιστικά απολειφάδια  και σπείρατε μέσα στην κοινωνική σύγχιση την τοξική σπορά του φόβου, της μισαλλοδοξίας, του διχασμού που σήμερα έχουν γίνει μια τεράστια δημόσια πληγή  που μέσα της τρέχει το δηλητήριο της εσωστρέφειας,της ανθρωποφαγίας  και του αντικοινωνισμού!
Είσαι ένα ακόμη ΛΑΘΟΣ  που ταλαιπωρεί την χώρα, δεν πρόσφερες τίποτα στην ελληνική κοινωνία παρά χαλάσματα και σκουπίδια, ένα τεράστιο Μηδέν  από πολιτικό κυνισμό και  έπαρση που περιγράφει  εκείνο το θλιβερό Τίποτα και Μηδέν όπου λιμνάζουν οι  φασίστες!
Ούτε και ο Κ.Καραμανλής(ο νεότερος και μετριοπαθής πράγματι….) δεν άντεξε την ματαιοδοξία  και την μανία σου για προβολή,ανταγωνισμό, κυριαρχία και εξουσιομανία  ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και σε διέγραψε το 2000 από την κοινοβουλευτική ομάδα!
Και δυστυχώς η χώρα είχε την «τιμή» να σε κάνει το «δημοκρατικό τόξο» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνήτη με την τότε κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011! Εσύ μόνο «έλειπες» για να ολοκληρωθεί η «ωραία ατμόσφαιρα» του κοινοβουλευτισμού!
΄Ησουν πάντοτε ένας λαϊκιστής,λαοπλάνος,πατριδοκάπηλος  και ψευτοπατριώτης(όπως είναι όλοι οι φασίστες) που μόνο του «όραμα»  είναι το προσωπικό συμφέρον και εξασφάλιση!
Για αυτό και καταδικάσθηκες στις 22/12/2015 με 12μηνη φυλάκιση(στα «μαλακά» από την «ανεξάρτητη  Δικαιοσύνη»…)γιατί απέκρυψες από το «πόθεν έσχες» της 3ετίας 2010-2012 το «φτωχικό ποσό» των 6.600.000  δολαρίων και 1.650.000 ευρώ αντίστοιχα από τα σκοτεινά εταιρικά μπιζναρίσματά  σου ,τα  αγαπημένα «σπόρ» δηλαδή  που επιδίδεται η  «ανώτερη» Τάξη της «υγιούς κοινωνίας» σου που σκοτώνει τα πάντα στο πέρασμά της με το μαχαίρι του δόγματος και της «απόλυτης μοναδικής  αλήθειας»  φωνάζοντας  «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» !!!! Τα κονομάτε καλά και γερά πίσω από αυτή την «πεντακάθαρη» βιτρίνα!!!
Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι σου έζησαν και πέθαναν Πραγματικοί Πατριώτες που αγάπησαν τον ξένο,τον μετανάστη,τον «διαφορετικό».΄Ανθρωποι ,Αγωνιστές σαν τον Λάκη Σάντα. Μορφές που τίμησαν την γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου και τον Αντιφασισμό! Πολλά χιλιόμετρα μακριά και μερικά χρόνια πίσω  στα  χιονισμένα βουνά της Αλβανίας το 1940 πολλά αδέλφια μας,γονείς,παππούδες μας δώσανε πόδια και χέρια κομμένα από τα κρυοπαγήματα, χιλιάδες
δώσανε την ζωή τους κατά την διάρκεια της αντίστασης στους εισβολείς ναζί. Και πολλοί σαν τους  Μανδηλαρά, Λαμπράκη, Τσαρουχά, Παναγούλη,Μουστακλή,Πέτρουλα,Τσιρώνη ,στα ξερονήσια της 7χρονης χούντας,στον Νοέμβρη της εξέγερσης του 73,στα Κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ δώσανε την ζωή τους για το «γαλανόλευκο πανί» που ναι μπορεί να μην είναι το δικό μου το «πανί» αλλά το σέβομαι γιατί ξεδίπλωνε την άδολη,αγνή αγάπη για τον τόπο ,την φιλία  και την ένωση των ανθρώπων! Το «πανί» που δεν το  κρατούσαν σημαιοφόροι φασίστες , «εθνοφύλακες» και τάγματα εφόδου αλλά  Πατριώτες-Διεθνιστές πραγματικοί σαν τον τεράστιο γίγαντα  λιμενοφύλακα της Μυτιλήνης Κυριάκο Παπαδόπουλο που προτού  «σβήσει» πριν λίγες μέρες  ξαφνικά και άδικα στα 44 του μόλις χρόνια, διέσωσε από τα αφρισμένα κύματα χιλιάδες  πρόσφυγες  με τα παιδιά τους προτού καταλήξουν στον πάτο του Αιγαίου!
Πραγματικοί Χριστιανοί σαν τον πατέρα Αντώνιο στον Κολωνό που έχει κάνει πράξη  το «Αγάπα τον Πλησίον  Σαν τον Εαυτό σου» και έχει σώσει στην Κιβωτό του όλα τα παιδικά γέλια και χρώματα που η μισανθρωπιά σου Γιώργο Καρατζαφέρη τα βομβαρδίζει καθημερινά με ναπάλμ μίσους γιατί  «ενοχλείται» να τα βλέπει δίπλα της!
Εσύ ψευτοπατριώτη και ψευτοχριστιανέ Γιώργο Καρατζαφέρη δεν ανήκεις σε αυτούς!
Μέχρι να καεί η Γή από τον ΄Ηλιο, όσο δύσκολα και να περάσουμε από την μπότα του φασισμού σας,δεν θα  αφήσουμε τον θάνατο και τον δήμιο που έχετε στην σημαία σας να  ΠΕΡΑΣΕΙ στις καρδιές των ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΄Εχετε το ελεύθερο βήμα (αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά η δικιά μας από τον φασισμό σας) Πλεύρηδες,Κρανιδιώτηδες,Σφακιανάκηδες,Ανθιμοι,Αμβρόσιοι,Καρατζαφέρηδες,Κασιδιάρηδες,Παναγιώταροι,Περίανδροι,Bελόπουλοι,Γεωργιάδηδες,Βορίδηδες  και  όλη σας η «ορθόδοξη» φασιστοσύναξη  πολυδιασπασμένη σήμερα σε σέχτες , «παρεάκια» και  συμμορίες  να λέτε τις αηδίες σας  και να προσδοκάτε  -μάταια- να ξαναστηθεί  η   μακέτα  του παλιού  Κόσμου που έχει ξαναβιώσει η ανθρωπότητα με σπαραγμό και ολοκαύτωμα  από μπόλικη σάρκα στο παρελθόν ,αλλά να γνωρίζετε πώς στην βάση που είμαστε Απέναντι και Εχθροί ,είμαστε και εμείς  ελεύθεροι να σας δίνουμε τις απαντήσεις που πρέπει, βάζοντας τέρμα στις αυταπάτες σας! Γιατί μπορεί η κοινωνία να έχει πολλά προβλήματα αλλά αν δεν μπει φρένο και οδόφραγμα στην παράνοια και στην απανθρωπιά της «γραφικότητάς» σας, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και η φρίκη δεν θα «μαζεύεται»! Και εμείς στις επόμενες γενιές θέλουμε να εμπνεύσουμε την αρχή μιας καλύτερης Κοινωνίας και όχι μια γη όπου δεν φυτρώνει τίποτα από τις στάχτες που άφησε πίσω του η κόλαση  του εθνικισμού στον δρόμο της αλαζονείας για την εξουσία!

Στις 28 Οκτωβρίου( μέρα της αντίστασης στους τότε φασίστες και στους σημερινούς σαν την αφεντιά σου) το μεσημέρι, «επιτέθηκα» με κόκκινη μπογιά  και σπασμένα τζάμια  στην εξωτερική ξύλινη πόρτα του σπιτιού σου στην συμβολή Τερψιχόρης και ΄Ηρας στο Π.Φάληρο. Τα σπασμένα τζάμια είναι το «στρώμα»  πάνω στο οποίο ξεψύχησε ο Ζακ Κωστόπουλος και η κόκκινη μπογιά   είναι το αίμα του που έφθασε μέχρι την πόρτα σου!
Δεν υπήρξε όπως  αντιλαμβάνεσαι ,ούτε ομάδα «αγνώστων»,ούτε συνθήματα,ούτε πρόθεση απειλής,φίμωσης ή τρομοκρατίας παρά μια ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην Πρέζα του Φασισμού που σε κυβερνά και για την σπίλωση που έκανες πάνω στο πτώμα ενός ανθρώπου(αδιάφορο για μένα αν ήταν ο «γνωστός» Ζάκ Κωστόπουλος),για τις  βρισιές και προσβολές που επιδόθηκες για μέρες  εναντίον ενός  ανθρώπου που δεν ήταν εκεί ζωντανός  απέναντί σου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δηλώσεις  που τις ονομάζεις εσύ και οι υπόλοιποι στο κανάλι της «δημοσιογραφικής» ξευτίλας ως  «άποψη»!
Η συμβολική αυτή απάντηση κρατήθηκε  με συνέπεια μέσα στις αρχές μου για τα όρια της πολιτικής δράσης, στο επίπεδο εκείνου του κοινωνικού ακτιβισμού όπου η βία,η τρομοκρατία,τα σπασίματα,οι βόμβες ,οι εμπρησμοί ,η εκδίκηση,οι κρεμάλες και τα συναφή εργαλεία του μπαχαλισμού δεν ταιριάζουν και δεν αφορούν έναν αναρχικό! Αυτή είναι η «γλώσσα» του χουλιγκανισμού,του μηδενισμού,του σταλινισμού και του μπολσεβικισμού αλλά όχι του Αναρχισμού!
Και για να σε προλάβω «πρόεδρε» προτού βιαστείς να με κρίνεις όπως συνηθίζεις να κάνεις για την «άλλη πλευρά»,μάθε για μένα  τι «επιλεκτικές ευαισθησίες» έχω καταθέσει δημόσια για την «επαναστατική» βία και για τα «θέσφατα»  της πολιτικής δράσης απέναντι στον Φασισμό της κάθε Εξουσίας!
Και μια συμβουλή να μου επιτρέψεις,«πρόεδρε»….΄ Εχεις φθάσει στα «στερνά»…..΄Εχεις δυστυχώς προβλήματα υγείας απ΄ ότι μαθαίνω ,στην δύση της ζωής απομακρύνονται οι «βεβαιότητες» και αναθεωρούνται πολλές φορές κατεστημένες σαθρές απόψεις που μολύνουν  τις σάρκες ,το μυαλό και τα χρόνια….Χαλάρωσε επιτέλους την ψυχή σου, δώστης την ευκαιρία να μπει επιτέλους  φώς, ρίξε μια ματιά «αλλιώς» σε αυτούς που έως τώρα λοξοκοιτάς και αντιμετωπίζεις ρατσιστικά και «σφόδρα ενοχλημένος»,κατέβα στην Ομόνοια, στους δρόμους  της «λανθάνουσας» ζωής. Κάνε μια αγκαλιά , δώσε μια μπουκιά ψωμί, ένα ποτήρι νερό σε αυτούς που πήγε η ζωή τους «χαράμι»(από συνθήκες και επιλογές…)  και  τόλμησε να ρωτήσεις τον εαυτό σου μια φορά μόνο  «για την δική σου ζωή που την ξόδεψες χαράμι» στην αναλγησία,στην σκληρότητα,στην εγωπάθεια και στον φασισμό!.....΄Ισως τότε πραγματικά νοιώσεις  υγιής,ελεύθερος  και  σίγουρα Ανθρωπος!!!!!

“Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει. Και η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά”-Mάνος Χατζιδάκις

«Εν κατακλείδι,σφόδρα και εγώ ενοχλημένος»……
Χωρίς Αγιογραφίες και Ηρωποϊήσεις  κανενός…..
Ανάληψη Ευθύνης
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

Για την Επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας  Erozer2000@yahoo.gr

Posted by...The Motorcycle boy at 5:57 μ.μ.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου