Ο Σπόρος στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Εδώ και 30 χρόνια στη Γερμανική σχολή της Θεσσαλονίκης οργανώνεται χριστουγεννιάτικο παζάρι με τη συνεργασία της Ευαγγελικής εκκλησίας. Έτσι και φέτος. Μπορεί κανείς να αγοράσει εκεί από Γερμανικά χριστουγεννιάτικα γλυκά έως κεριά και βιβλία. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα σήμερα ότι μπορούσε κανείς να αγοράσει και προϊόντα του Σπόρου! Όσο να ναι αυτός ο μήνας είναι γεμάτος εορταζόμενους. Γιατί να μη κάνεις δώρο σε κάποιον τσάι ή καφέ των Ζαπατίστας; Αν θέλετε συνοδεύετε το δώρο σας μετά με μια όμορφη κούπα ή βαζάκι του καφέ ή ότι άλλο επιθυμείτε!
Αν και ο Motoboy είχε ποστάρει και παλιότερα από πού μπορεί κανείς να προμηθευτεί προϊόντα του Σπόρου εδώ στη Θεσσαλονίκη, παίρνω την πρωτοβουλία να σας το ξαναθυμίσω:
1) Μαγαζί βιολογικών προϊόντων: Ιουλιανού 332) Λέσχη ΚΟΕ (Νίκος Νούλας) τηλ: 6974 4792433) Στέκι Aυτοσχεδία (Αργύρης) τηλ:6947 7043784) Εθελοντική Εργασία τηλ:2310 726085
Για να ξέρετε από που θα παίρνετε τον καφέ σας, τη σοκολάτα σας, το μάτε σας, τη ζάχαρή σας, το τσάι σας...

Posted by...homelessMontresor at 8:18 μ.μ.  

6 comments:

Unknown είπε... 3/12/06, 9:51 μ.μ.  

Μπράβο ρε Montresor! Ευχάριστη έκπληξη η γερμανική σχολή!

Και καλορίζικο το πρώτο σου post εδώ ;)

homelessMontresor είπε... 3/12/06, 10:11 μ.μ.  

Βασικά είχα ξαναποστάρει πολύ παλιά ακόμη ένα, αλλά ήταν τόσο παλιά που είναι λογικό να μη το θυμάται κανείς... :-)
Όσο για τη Γερμανική σχολή, ασχολούνται με κάτι τέτοια (φιλοζωικές, οικολογία, μέρα κατά του AIds), αλλά αυτό δεν το περίμενα!

The Motorcycle boy είπε... 4/12/06, 9:24 π.μ.  

Εγώ φταίω. Εγώ της είπα να σου ευχηθεί καλορίζικο το πρώτο σου ποστ. Διότι εκέινο που είχες ποστάρει παλιά ήταν κλασσικό Μοντρεσσοριανό. Μισή σελίδα είχες γράψει -4 σελίδες κείμενο με είχες κάνει να ποστάρω, σε συνέχεια του θέματός σου. Α, πα, πα!

Erwtas Stomaxhs είπε... 4/12/06, 10:43 π.μ.  

Καλημέρα Montresor! Εδώ στα Βάιναχτσμάρκτ δεν έχει πάντος καφέ του σπόρου... μόνο αυτή την μαλακία το Γκλουβάιν μπλιάχ!

homelessMontresor είπε... 4/12/06, 11:50 μ.μ.  

-Motoboy θες να πεις οτι έχω λαντσάρει νέο είδος γραφής? Μοντρεσσοριανό; Χμμ πολύ μ άρεσε! Πάει την ψώνισα τώρα!
-Έρωτα στο έχω ξαναπεί, αλλά όταν γράφεις Γερμανλικά σκάω στα γέλια! Είδες εκσυγχρονισμό οι Γερμανοί της Ελλάδας; Όσο για το γκλουβάιν συμφωνώωωωωω! Προτιμώ τα λεπκούχεν και τα στόλεν(Αναφέρομαι σε γλυκά, σε περίπτωση που απορεί κανείς)!

The Motorcycle boy είπε... 5/12/06, 9:32 π.μ.  

Ναι είναι σαν τη Μοντρεσσοριανή αγωγή. Σου δίνει ο άλλος το ερέθισμα και μετά εσύ ξεσκίζεσαι να ψάχνεις και να γράφεις κι ο άλλος καααααάθεται.

Δημοσίευση σχολίου