Πλιζ μίστερ κοντριμπιούτορα

Θα παρακαλούσα τους contributors να ποστάρουν, εάν και εφόσον έχουν κάτι να πουν σχετικά με το θέμα του blog. Για όλα τα υπόλοιπα, έχουμε τα δικά μας blog -σωστά;

Posted by...The Motorcycle boy at 12:24 π.μ.  

2 comments:

ATHENA είπε... 30/8/06, 1:32 π.μ.  

ΣΟΡΡΥ ΛΑΘΟΣ, ΝΕΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΝΤΡΙΜΠΙΟΥΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΡΙΜΠΙΟΥΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ




ΥΓ. ΔΕ ΛΕΩ, ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ,
ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,
ΜΕ ΚΑΒΑΣΑΚΙΑ 9ΟΟΡΙΑ, ΧΟΝΤΕΣ ΦΟΥΡ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΜΑΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΑ,
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΕ.
ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΑ ΗΜΑΙΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΩΣ "ΜΗ ΣΠΑΣ ΤΟ ΣΕΡΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ"*
ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ
Ε Γ Ω

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
(ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΟΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)


ASTA LA VISTA BABIES



ΥΓ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΟΥ:)



* ΝΑΙ, ΤΟ "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ" ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ;)

The Motorcycle boy είπε... 30/8/06, 9:28 π.μ.  

Κατ' αρχάς -δεν χρειαζόταν να το κάνεις θέμα. Κατά δεύτερον, διαχώρισε τους κοντριμπιούτορς από το μπλογκ. Σου είχαμε γράψει σε μέιλ πως στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χώρο μπορείς να ποστάρεις ΣΧΕΤΙΚΑ με το θέμα.Αλλά το αγνόησες -σωστά; Τι θα γινόταν αν σου ξαναέστελνα μέιλ; Δεν δικαιούμαι να υποθέσω πως θα το αγνοούσες επίσης;
Α, ναι -δεν ήταν μπούρδα το ποστ σου, ήταν ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Τόσο απλά. Επειδή λες πως είσαι νέα στα μπλογκς κι επειδή είμαι κι εγώ νέος (μόνο στα μπλογκς -όχι γενικά), θα ήθελα να σου εξηγήσω 2 πραγματάκια:
1. Το συγκεκριμένο μπλογκ είναι σαφώς προσανατολισμένο. Και γι' αυτό δεν υπάρχουν ουδέτερα ποστ εδώ μέσα. Υπάρχουν ποστ που βοηθάνε την υπόθεση που υποστηρίζει το μπλογκ και θα μπορούσε να υπάρχει αντίλογος στην όλη υπόθεση (αν ήταν πραγματικός αντίλογος και όχι βρισίδι). Το δικό σου ποστ δεν ανήκε σε καμιά από τις 2 κατηγορίες.
2. Ναι, οι αντμινιστρέιτορς του μπλογκ έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους κοντριμπιούτορς. Είναι κακό αυτό; Κι εμένα δεν μου αρέσει -αλλά απ' ότι έδειξε η πρόσφατη εμπειρία (bloghood, dripple and drink) είναι αναγκαίο. Και ειδικά εδώ που θεωρούμε πως ο σκοπός μας είναι σοβαρός. Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; Δεν θα διέγραφες αλλά θα έστελνες μέιλ στον άλλο για να το διαγράψει μόνος του; Αυτή είναι η διαφορά μας; Και στη μια περίπτωση είναι λογοκρισία, ενώ στην άλλη όχι;
Αφού ζητάς να διαγραφείς -θα το κάνω. Αν ποτέ θελήσεις να συμμετάσχεις ξανά -στείλε μας μέιλ να σου ξαναστείλουμε πρόσκληση. Πραγματικά ευχαριστώ που θα αφήσεις το μπάνερ στη σελίδα σου -αυτό σημαίνει πως καταλαβαίνεις οτι το συγκεκριμένο μπλογκ είναι πέρα από άτομα.
Υ.Γ.1.: Καλά τα λες για τα υπόλοιπα, αλλά τα Λεμάν ήταν χάρβαλα. Μόνο δίπλα στις γραμμές του τραίνου ήταν ασφαλές να τα οδηγείς -για να τα φορτώσεις όταν μείνουν από ηλεκτρικά.
Υ.Γ.2: Ποτέ δεν λέω "ρε μαλάκα" μια γυναίκα. Προτιμώ το "ρε μαλακισμένο" που μου κάνει πιο ευγενικό.

Δημοσίευση σχολίου