Μια "σφαίρα" αλληλεγγύης

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΛΟ

Πριν ενα μηνα και λιγο περισσοτερο,την Πεμπτη 28/2/08 τα ξημερωματα,ο Λευτερης Τράλο 45 χρονων ,μεταναστης απο την Αλβανια, πεφτει νεκρος κατα την διαρκεια ληστειας στο περιπτερο που εργαζοταν(την νυχτα εκει και την ημερα ως ψυκτικος)μπροστα στην σταση Εδεμ του Π.Φαληρου,στην λεωφορο Ποσειδωνος.
Περα απο την δικαιη λαϊκη απαιτηση για συλληψη και τιμωρια(και δεν υποστηριζουμε φυσικα αυτοδικια και εκδικηση)των λουμπεν φονιαδων που διεπραξαν αυτη την κτηνωδια σε βαρος του Λευτερη, ενος απο εμας συντροφου μας απλου μισθωτου,υπαρχει η συνεχεια της τραγωδιας που δημιουργησαν οι δολοφονοι που πυροβολησαν και αφαιρεσαν την ζωη ενος σκληρα εργαζομενου.
Η γυναικα του Τζουλιανα και τρια ανηλικα παιδια που βρεθηκαν ξαφνικα και απροσμενα μπροστα στην αβεβαιοτητα,στην ανασφαλεια και στα ψυχολογικα και οικονομικα προβληματα που προεκυψαν μετα το αντικοινωνικο αυτο εγκλημα και την απουσια του συντροφου και πατερα τους.
Σαν ελαχιστη αλληλεγγυη στην οικογενεια του Λευτερη Τράλο εχει ανοιχτει λογαριασμος οικονομικης ενισχυσης απο ομαδα πολιτων, στην Εθνικη Τραπεζα(670/744929-18) στο ονομα Λευτερης/Τζουλιανα Τραλο.
Η ευαισθησια ολων μας και ο αγωνας μας για μια κοινωνια χωρις θυτες και θυματα,ας δειξει αλλη μια φορα τον δρομο.

(Με οπλισμενα φασιστοειδη κλεφτρονια που σκοτωνουν εναν απλο εργαζομενο μισθωτο για λιγα ευρω οχι μονο ειμαστε ταξικοι εχθροι αλλα υποστηριζουμε την παραδειγματικη τους τιμωρια ακομα και αν αυτη ειναι ισοβια φυλακιση.
Αν και δεν κοστιζει τοσο λιγο η χαμενη ζωη του Λευτερη,ας ειναι η ελαχιστη δικαιωση!
Το οτι δεν συνταυτιζομαστε με την κρατικη καταστολη και βια, δεν σημαινει πως πραξεις που ματαιωνουν και στελνουν στον "αγυριστο" την ανθρωπινη υποσταση θα τις προσπερασουμε καταδικαζοντας μονο τις συνθηκες ανεχειας και καθημερινης εξαθλιωσης που πιθανα τις παραγουν, και οχι απαραιτητα, σε ολες τις περιπτωσεις.
Παρομοιες κτηνωδιες υποβοηθουν το Κρατος να ψηλωνει τα τειχη της αστυνομοκρατιας γυρω απο κοινωνιες φυλακες και καθε λουμπεν δραση που νομιμοποιει την κρατικη βαρβαροτητα δεν εχουμε παρα να της επιστρεψουμε ολο το μισος μας.Και λιγο ειναι.......)



ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Τα τελευταια χρονια,με σημαια το κτηνωδες κινητρο του κερδους σε βαρος της ανθρωπινης ζωης,εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα σε βαρος απλων συνανθρωπων μας που μεσα σε συνθηκες αγριας καπιταλιστικης βαρβαροτητας δουλευουν σκληρα πανω απο το "κατακτημενο" οκταωρο προσπαθωντας να επιβιωσουν και να ανταποκριθουν στις παραλογες απαιτησεις ενος καταπιεστικου συστηματος κεφαλαιοκρατικης τρομοκρατιας που καθημερινα εξοντωνει τον ανθρωπινο οργανισμο και ψυχισμο.
Οταν ενας εργαζομενος,ενας συναδελφος μας δολοφονειται απο τις ενοπλες συμμοριες και την αλητεια που μπροστα σε λιγα ευρω απαξιωνουν την ανθρωπινη ζωη(οπως αλλωστε και οι πολυεθνικες συμμοριες του αγριου καπιταλισμου στην αλλη οψη του ιδιου νομισματος),δεν υπαρχει καμια αλλη απαντηση εκτος απο εκεινη της παραδοσης τους στην κοινωνικη-λαϊκη δικαιοσυνη και τον ισοβιο αποκλεισμο τους στις φυλακες.



ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΙ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αλληλεγγυη στην οικογενεια του Λευτερη Τραλο που δολοφονηθηκε κατα την ωρα της εργασιας του,απο τους κουμπουροφορους τεμπεληδες της "ευφορης" αλητειας


αναρχικη /αντιεξουσιαστικη πρωτοβουλια
"Μαυρο και Κοκκινο",ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
"Ελευθεριακη Κινηση Κορινθιας"
erozer2000@yahoo.gr

Posted by...The Motorcycle boy at 9:38 π.μ.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου