Δολοφονήθηκε η Μαρσέλα Σάλι Γκρέις

Δολοφονημένη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε η αμερικανίδα ακτιβίστρια, Μαρσέλα Σάλι Γκρέις, στην Οαχάκα στο νότιο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας Τζάνις Γουάινερ την Παρασκευή (26/9).
Η δράση της Γκρέις ήταν γνωστή στην Οαχάκα από το 2006, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε διαδηλώσεις εναντίον του κυβερνήτη της περιοχής, Ουλίσες Ρουΐς, που είχε κατηγορηθεί για διαφθορά και βίαιη καταστολή πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Έξι μη κυβερνητικές οργανώσεις εξέδωσαν κοινό ανακοινωθέν, όπου υποστήριξαν ότι «πληροφορηθήκαμε ότι η Μαρσέλα Σάλι Γκρέις βιάστηκε πριν δολοφονηθεί». Επιπλέον, καταδικάζοντας την «απραξία» των Αρχών, απαίτησαν την επιτάχυνση των ερευνών και την απονομή της δικαιοσύνης στους ενόχους για τη δολοφονία της πολιτικής ακτιβίστριας.

Η σωρός της γυναίκας αναγνωρίστηκε λόγω τατουάζ που έφερε, καθώς το σώμα της βρέθηκε σε στάδιο αποσύνθεσης.

Posted by...Erwtas Stomaxhs at 9:33 μ.μ.  

3 comments:

The Motorcycle boy είπε... 6/10/08, 2:30 μ.μ.  

Υποθέτω οτι η αμερικάνικη πρεσβεία δεν θα κάνει κανένα διάβημα για τη δολοφονία της συγκεκριμένης αμερικανής πολίτισσας και υποθέτω οτι η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν θα απειλήσει τη μεξικάνικη με αποκλεισμούς και εισβολές λόγω υπόθαλψης εγκληματιών -σωστά;

Ας πιούμε λοιπόν στην υγειά της παγκόσμιας αποκτήνωσης -και γκοντ μπλες Αμέρικα, μην ξεχνάμε.

Erwtas Stomaxhs είπε... 6/10/08, 9:39 μ.μ.  

και 'γω τις ίδιες υποθέσεις έκανα moto...
ας πιούμε κάτι για την Γκρέις θα έλεγα, έτσι για το καλό ταξίδι και την μνήμη της...

The Motorcycle boy είπε... 7/10/08, 3:18 μ.μ.  

Ναι, στη μνήμη της και στη μνήμη μας.

Δημοσίευση σχολίου