Ειρηνικό αντιφασιστικό κάλεσμα ενάντια στήν συγκέντρωση τής Χρυσής Αυγής στό Π.Φάληρο,Τετάρτη 2/5 το απόγευμα

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
 
ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ,Τετάρτη 2 Μάη,18.00μμ,στάση ΤΡΑΜ -ΦΛΟΙΣΒΟΣ (γιά όσους έρθουν με λεωφορείο, στάση "Παλμύρα")στήν λεωφόρο Ποσειδώνος
 
Η Ελλάδα της Δημοκρατίας , των χιλιάδων που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν
αγωνιζόμενοι κατά της ναζιστικής κτηνωδίας, δεν ανέχεται προκλήσεις απο εθνικιστικές συμμορίες που χαιρετούν ναζιστικά,πού κυνηγούν και τραμπουκίζουν μετανάστες,πού θέλουν τήν κοινωνία μιά στρατιωτική φυλακή,ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης κάτω απ τά σάπια ιδανικά τής "ανώτερης λευκής φυλής" καί τού ρατσισμού.
Σε μία εποχή παγκόσμιας αγωνίας και σύγχυσης , κατάρρευσης του κοινωνικού ιστού,δέν μας αφορούν ''προτάσεις σωτηρίας'' απο τάγματα εφόδου που χτυπούν μέ μίσος ότι είναι διαφορετικό από τό δικό τους "χρώμα" και "άποψη".
Δεν μας αφορούν ''προτάσεις σωτηρίας'' που προπαγανδίζουν πως αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες, η Ελλάδα (των μνημονίων, της οικονομικής υποδούλουσης)θα "ευημερούσε"!
 
Αυτό το σύστημα δημιούργησε μία υπερεθνική , παγκόσμια συγκέντρωση οικονομικής και πολιτικής δύναμης. Και αυτο το σύστημα δημιουργεί μετανάστες για να υπάρξει εξοντώνοντας την κάθε χώρα ξεχωριστά.
Αυτό το σύστημα ήδη έχει μετατρέψει όλους μας σέ μετανάστες με μεροκάματα πείνας. Εργαζόμαστε σημερα σε συνθήκες σύγχρονης δουλείας.
Ηδη πολλοί Ελληνες όπως και σε παλαιότερες εποχές οικονομικής κρίσης,καταφεύγουν στο εξωτερικό ως νέοι μετανάστες αναζητώντας τήν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι τό αύριο πού ελπίζει ο κάθε άνθρωπος,από κάθε χώρα πού ξεκινά για να απελευθερωθεί από τήν απειλή τής πείνας και τού θανάτου!
Καί τό μόνο σίγουρο είναι πώς τά προβλήματα πού δημιουργεί η γκεττοποίηση της μετανάστευσης στίς γειτονιές, δεν δεχόμαστε να "λύνονται" με χρυσαυγίτικες και παρακρατικές μεθόδους.
Το ''αυγό του φιδιού'' δεν θα το θρέψει το Π.Φάληρο της αγωνίστριας τής αντίστασης Ηβης Αθανασιάδου καί του Απόστολου Σιάντα που κατέβασε τη σβάστικα απ΄ την Ακρόπολη και τόσων άλλων γνωστών και αγνώστων δολοφονημένων από τήν βαρβαρότητα τού εθνικισμού.
 
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
-ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Posted by...The Motorcycle boy at 8:31 π.μ.  

3 comments:

Ανώνυμος είπε... 2/5/12, 5:31 μ.μ.  

Ο Τόπος πρέπει να ξεβρωμίσει από σκουλήκια σαν εσάς και όχι από τους πατριώτες της Χρυσής Αυγής! Θα τα πούμε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε... 2/5/12, 6:29 μ.μ.  

Σκουλίκια δε νομίζω φίλτατε ότι είναι οι φίλοι της ειρήνης και δημοκρατίας αλλά οι φρονούντες ναζισμό και φασισμό. Αυτοί που εξυπηρετούν ανόσια συμφέροντα τάχα καθαρών και ακάθαρτων ατόμων είναι επικήνδυνοι τρομοκράτες των κοινωνιών και των ελευθεριών.

Ανώνυμος είπε... 2/5/12, 7:36 μ.μ.  

Megale oi ellines 60 xronia prin ektelousan kati fasistes san tous xrisaugeites. Skoulikia germanosporoi apogonoi ton XT.

Δημοσίευση σχολίου