ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Κάιν)

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Κάιν), ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.Δολοφονική επίθεση φασιστών τραμπούκων της Χρυσής Αυγής δέχτηκε σήμερα το βράδυ ο πατέρας μου Παναγιώτης Παπαδόπουλος(Κάιν) μοιράζοντας αντιφασιστικά φυλλάδια σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φάληρου πίσω απο την καφετέρια Στάρμπακς γωνία Τρίτωνος και Νηρέως, μια μέρα μετά την προεκλογική φασιστική συγκέντρωση της συμμορίας Χρυσής Αυγής στο Παλαίο Φάληρο.

Περίπου 10 άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν αποβλακωθεί απο τον νεο- φύρερ Μιχαλολιακο, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ώμο του. Μετά απο σύντομη πάλη και ενώ τον κυνηγούσαν ο πατέρας μου διέσχισε την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέσα απο τα διερχόμενα αυτοκινητα με κίνδυνο της ζωής του

Καταγγέλουμε τα τάγματα εφοδου που συνηθίζουν να κάνουν άνανδρες επιθέσεις 10 προς 1. Προσοχή σε όλους, η δράση της Χρυσης Αυγής , που διεκδικεί (αλοίμονό μας) την είσοδό της στην Βουλή είναι καθαρά δολοφονική και απειλεί την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών-απόψεων, ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Το κείμενο προσυπογράφει όλη η οικογενειά του.

Posted by...The Motorcycle boy at 8:48 π.μ.  

1 comments:

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ είπε... 4/5/12, 12:08 μ.μ.  

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
1. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
2. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
3. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙKΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ.
4. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.
5. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
6. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
7. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ,
ΓΙ' ΑΥΤΟ:
• ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ,
• ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,
• ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ
• ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ΘΥΜΟΥ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ,
• ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ:
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,
ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσίευση σχολίου