Μερικοί ακόμα, άνθρωποι από καλαμπόκι

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Domi (the php -volunteer) που δεν είναι blogger (προς το παρών) -αλλά είδε το ποστ μου για τα sites της Καμπάνιας, του Σπόρου και της Αλάνας και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Έτσι απλά, χωρίς να μας γνωρίζει και χωρίς να το πολυζαλίζει το ζήτημα.
Κι ένα ακόμα ευχαριστώ στον Bird on a wire γιατί έφαγε αδιαμαρτύρητα το χώσιμο που του έκανα στην ίδια υπόθεση. Έφαγε και λίγο χοιρινό με ρύζι πριν -αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Και φυσικά, ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους του Σπόρου που κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα με τη χτεσινή εισβολή bloggers (δεν ξέρω αν αυτοί ήρθαν για να δουν τον Σπόρο ή τη Domi, αλλά νομίζω πως δεν απογοητεύτηκαν σε καμιά περίπτωση). Ακόμα μια φορά να περάσουμε για επίσκεψη, σας βλέπω να τρέχετε για καινούργιες προμήθειες καφέ στην τσιάπας.
Κάτι μου λέει πως σύντομα θα βγει γίνει κάτι καλό από την όλη ιστορία και θα οφείλεται σε εσάς ρε.

Posted by...The Motorcycle boy at 11:37 π.μ.  

10 comments:

Ανώνυμος είπε... 28/9/06, 12:52 μ.μ.  

Σπόρε ζούμε για να σε πιούμε!

The Motorcycle boy είπε... 28/9/06, 1:13 μ.μ.  

Έτσι ακριβώς και είναι και γιάφκα ΑΕΚτζήδων. Τα 'παιξε ο blogger σήμερα και έχει πέσει νέκρα.

Ανώνυμος είπε... 28/9/06, 1:53 μ.μ.  

Μούγκα στην στρούγκα δηλαδή. Πάω να βάλω ένα Ζαπατίστικο Καφέ Αράμπικα (ναι ρε, διαφήμιση κάνω, τρέχει τίποτα?) και θα χαζέψω τον κόσμο που περνά έξω από το γραφείο.

The Motorcycle boy είπε... 28/9/06, 3:47 μ.μ.  

Μέσα είσαι. Κι εγώ να φέρω την υπόλοιπη οικογένεια σπίτι και θα την χτυπήσω την καφεδιά μου. Διαφήμιση κάνουμε κι αν τρέχει κάτι άστο να τρέχει. Για να τρέχει -κάπου θα πηγαίνει.

Eu-aggelos είπε... 28/9/06, 5:42 μ.μ.  

Ένα ευχαριστώ στο Νέρι κι ένα ευχαριστώ στο Μιχάλη (για να μη ξεχνιομαστε)
Εποικοδομητική βραδιά η χτεσινή (οχι δε μιλαω για τον Ολυμπιακό) και γι αυτό αξίζει κι ένα ευχαριστω γενικότερο στον mboy και την tomboy για οτι κάνουν και στους υπόλοιπους bloggers που τους υποστηρίζουν καθένας με τον τρόπο του.Καλά δε λέω ρε;

Bird On A Wire είπε... 28/9/06, 6:39 μ.μ.  

Άσε το κορίτσι βρε που βάλθηκες να το κάνεις blogger και να το καταστρέψεις κι αυτό! Εντελώς ανιδιοτελώς το λέω αυτό... ("Αχ! γλυκιά μου δε μπορώ να βοηθήσω τώρα, έχω μπλο(γ)κάρει. Τελείωνε εσύ με τη δουλειά μιας και δεν έχεις blog, και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος μαζί...") :P

The Motorcycle boy είπε... 28/9/06, 8:05 μ.μ.  

Ελπίζω να μην τα βλέπει η κοπέλα ρε παλιο-Bird.
Ευ-άγγελε, καλά τα λες -ένα ευχαριστώ στο Νέρι κι άλλο ένα ευχαριστώ στο Νέρι. Να μην ξεχάσουμε και τους δημοσιοκάφρους που τον ανεβοκατέβαζαν αλήτη και κωλόπαιδο. Αυτούς ρε που γράφουν τώρα τα κολακευτικά σχόλια σε υπερθετικό βαθμό. Ξέφυγα από το θέμα; Μπα.

homelessMontresor είπε... 29/9/06, 1:22 π.μ.  

Άντε άντε καιρός ήταν!

Ανώνυμος είπε... 2/12/06, 9:19 μ.μ.  

Ligo kathusterimena alla finally apantaw sto euxaristirio post sas (twra to vlepw 1i fora)...Tha dexthw to euxaristw upo enan oro.Na min ksanapeite euxaristw! ;)
Einai xara mou na suneisferw stin oli prospatheia pou ginetai k na sunergazomai me atoma opws einai o Stefanos k i Murtw. Prosfata ekdilwse endiaferon gia to project k mia alli kopela, h Lydia. Opws vlepete,to team "alana online" oloena k auksanetai. Elpizw na min sas apogoiteusoume.

Domi.

The Motorcycle boy είπε... 2/12/06, 10:43 μ.μ.  

Κρίμα που έχει παλιώσει το ποστ και δεν το βλέπουν και οι υπόλοιποι.
Θέλει πολύ κόπο για να μας απογοητεύσετε και δεν σας έχω ικανούς για κάτι τέτοιο.

Δημοσίευση σχολίου