Σημερινές φωτογραφίες από την συγκέντρωση πρεσβεία του Μεξικό. Posted by Picasa

Posted by...Unknown at 10:10 μ.μ.  

7 comments:

Erwtas Stomaxhs είπε... 31/10/06, 10:23 μ.μ.  

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχι!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΡΑΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! και ξανά ΜΠΡΑΒΟ!!

divine mitsakos είπε... 31/10/06, 11:36 μ.μ.  

bravo sas paidakia!!
makari na imoun ekei (me efage i physikotherapia tis manas...)

The Motorcycle boy είπε... 1/11/06, 11:27 π.μ.  

Μετά από απαίτηση του Στομάχη -να πω δυο, τρεις εντυπώσεις από χτες. Καλά ήταν, έγινε ντόρος -την είδε αρκετός κόσμος την διαμαρτυρία. Βέβαια, κάτι σκατόγεροι κουνάγανε το κεφάλι -σε στυλ, χεστήκαμε για το Μεξικό. Αλλά, δε βαριέσαι; Αυτοί έχουν σοβαρότερα πράγματα να σκεφτούν -όπως το γιατί χώρισε ο Ρέμος, ας πούμε.
Πολύ ντόρο έκαναν χτες και οι Αναρχικοί που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία. Ωραίοι ήταν και φωνάζανε πολύ. Αυτό γιατί κυκλοφορεί η αντίληψη πως αναρχικός=κωλόπαιδο που σπάει βιτρίνες για την πλάκα του. Μόνο έτσι δεν ήταν χτες -και μόνο έτσι δεν είναι γενικώς. Και μας έδωσαν μια εφημερίδα -κάτι θα ποστάρω από εκεί μέσα, σύντομα.
Χάρηκα που είδα τα παιδιά της Καμπάνιας -είχαν και ωραία πανό, αλλά η κωλοπρεσβεία του Μεξικού ήταν με σβηστά φώτα. Θα είχαν πάει για τίποτα γκρικ τάκος οι άνθρωποι -γιατί όχι άλλωστε; Όλα στη χώρα τους πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας -οι δάσκαλοι της Οαξάκα είναι αναλώσιμοι. Μόνο μην το δει ο δικός μας ο μπούλης κι αρχίσει να τους πυροβολεί κι αυτός.
Και τέλος, πηγαίνοντας νόμιζα πως δεν θα βρω ψυχή -λόγω βροχής, αλλά ευτυχώς είχε κόσμο. Μπόλικο.

Erwtas Stomaxhs είπε... 1/11/06, 12:41 μ.μ.  

Έλα ρε χώρισες ο Ρέμος;;;

λοιπόν μπράβο παιδιά και καλώς μπορέσατε και αντιδράσατε τόσο άμεσα, μπράβο και στα παιδιά της Καμπάνιας που σκέκονται κοντά στους συναθρώπους μας από το Μεξικό, μπράβο και στους αναρχικούς που έχουν ακόμα ευαισθησίες και δεν σταματούν να προβληματίζονται κοινωνικά.

ΥΓ: Ποια εφημερίδα τσίμπησες; το Άλφα; Άντε πόσταρε κάτι να φτάσουν και σε 'μας εδώ πάνω οι ειδήσεις

Ανώνυμος είπε... 1/11/06, 3:03 μ.μ.  

Ποιός Ρέμος? τι χώρισε?

Μπράβο παιδιά, εγώ πέρασα αργά και το είχανε διαλύσει, να σου πω την αλήθεια περίμενα περισσότερο ντόρο αλλά και έτσι καλά είναι.

unapatatras είπε... 3/11/06, 1:51 π.μ.  

ούτε εγώ τα κατάφερα, τ' άκουσα κι από τον κολλητό "επανάσταση από το γραφείο δε γίνεται" (εκείνος πήγε ταξιδάκι αναψυχής στη σαλόνικα, οεο) τέσπα. σήματα καπνού τσίμπησες να υποθέσω; πόσταρε πόσταρε εσύ που προλαβαίνεις, να μαθαίνουμε.
και να σχωρεθούν και τ' αποθαμένα σας (ούτε αυτό το πρόλαβα, θα πάω στο άλλο όμως αύριο, δηλαδή σήμερα, σφυράτε άμα έχετε όρεξη)

Erwtas Stomaxhs είπε... 3/11/06, 12:42 μ.μ.  

Τα "σήματα καπνού" δεν εκδίδονται πλέον. Έχουν διασπαστεί στο "αρένα" και στο "Ρεζιστανς" αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσίευση σχολίου