Μεσημέρι στην εκδήλωση της "Αλάνας"

Μόλις γυρίσαμε από το Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, και χρωστάω ένα ευχαριστώ στα παιδιά της "Αλάνας" που διοργάνωσαν την εκδήλωση.
Ένα ευχαριστώ σε αυτούς που μαγείρεψαν τα φαγητά σε ποσότητες ικανές να χορτάσουν στρατόπεδο νεοσυλλέκτων. Και ειδικά στη Ματούλα για τη σαλάτα της και σε αυτόν που έφτιαξε εκείνο το ιθαγένικο φαγητό (πως το λέγανε; παίζει καμιά συνταγή;). Είχε και γλυκά, αλλά γι' αυτά δεν πρόκειται να πω κουβέντα -όταν τρώνε δεν μιλάνε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην goudroun που είχε λιώσει στα πόδια της για να ετοιμαστεί η εκδήλωση (ζεις ρε ή κατέρρευσες κάτω από κανένα πάγκο και σε κάνανε γκράφιτι;).
Και όλους τους υπόλοιπους -χάρηκα που σας είδα και τα είπαμε. Χάρηκα επίσης που γνώρισα τη Φλώρα, ελπίζω να βγήκε η μπογιά από τη γούνα της. Ποια είναι η Φλώρα; Αν πάτε, θα καταλάβετε.
Για την έκθεση φωτογραφίας δεν θέλω να πω τίποτα -αυτά τα βλέπεις, δεν τα περιγράφεις.
Μετά τα ευχαριστώ, να πω κι ένα συγνώμη που δεν βοήθησα στο βάψιμο του γκράφιτι -αλλά είμαι φύση κακότεχνη και σκέφτηκα να μην καταστρέψω τη δουλειά τόσων ανθρώπων. Γιατί το γκράφιτι γίνεται με τη συμμετοχή όλων. Να, έτσι ακριβώς:

Posted by...The Motorcycle boy at 7:32 μ.μ.  

6 comments:

mmg είπε... 11/11/06, 8:38 μ.μ.  

waz gr8 indeed
:))

Erwtas Stomaxhs είπε... 11/11/06, 10:20 μ.μ.  

Τους χαιρετισμούς μου!

The Motorcycle boy είπε... 11/11/06, 11:23 μ.μ.  

Έλειπες εσύ ρε Στομάχη -δεν ήρθε κι ο numb γιατί έπαθε οξεία ποστίτιδα ... Τέλος πάντων, το γράφουμε στα χρωστούμενα απόδημε.

οι σκιές μιλάν είπε... 12/11/06, 12:30 μ.μ.  

Aντε, και στον επόμενο τοίχο!

The Motorcycle boy είπε... 12/11/06, 3:40 μ.μ.  

Στον επόμενο μαζί ρε!

Apateon είπε... 13/11/06, 5:50 μ.μ.  

Ήταν great indeed. Κ το φαγητό άπαικτο κ ένας ώραίο ψηλό μελαχρινό αγόρι!Βάλε τα μέσα moto να μάθουμε τίποτα ;)))

Δημοσίευση σχολίου